Відомо, що у вівторок, 3 грудня, під Києвом в місті Буча сталася страшна аварія, в якій загинули люди. На перехресті вулиць Польова та Островського зіткнулися автомобіль Porsche Cayenne і громадська маршрутка Рута. Від сильного удару мікроавтобус перекинувся. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

ДТП в Бучі

Так, аварія сталася приблизно о 14:45. Водії двох транспортних засобів не змогли поділити аварийноопасный перехрестя. В результаті сильного зіткнення маршрутка впала на правий бік, а пасажири випали через вікно. Люди виявилися буквально розчавлені громадським транспортом. За попередніми даними, дві людини, хлопець і жінка, загинули на місці події. Ще 3 людини з "Рути" серйозно постраждали.

На місці ДТП працюють рятувальники і копи. Винуватця та обставини встановить слідство.

Слід зазначити, що в соціальних мережах місцеві жителі повідомляють, що на цьому перехресті це вже далеко не перша аварія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ДТП в Бучі

Нагадаємо, що у Києві водій і пішохід не поділили дорогу, в результаті чого влаштували "розбірки" прямо посеред вулиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, учасники відомої української групи KADNAY згадали, як їхали на старій машині з сонним водієм і ледь не потрапили в страшну аварію.

Також портал Знай.ua писав, що на Хрещатику в Києві в результаті погоні сталося ДТП.