У Києві велосипедиста побив водій джипа – за те, що йому не дали проїхати по тротуару. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Всім привіт, тільки що мене побив автомобіліст, якого я не дав проїхати по тротуару по проспекту Героїв Сталінграда. Фото авто прикріпив в пості. Зі мною нічого серйозного, буду жити. Будемо триматися!», - написав потерпілий.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Ви, блін, розумом рушили? Одні за одного, інші за іншого! Навіть якщо велосипедист порушив, вибачте, але від нього менше шкоди, ніж від ганд*на, який реально порушив правила! Складно постояти в пробці або об'їхати? Деградуємо!!!! Запевняю, була б мати з коляскою, або пенсіонер, хайп і образи були б іншими», - пише один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Ну і навіщо під колеса ліз?!! Маму свою пожалій краще, і про неї подумай. Не дай Бог, якби - що потім? Від водія тобі чарівний пендюль. Щоб не экстремалил сильно. Якнайшвидшого одужання. І не ображайся - я не в образу», - написала інша користувачка, чим викликала гнівні відгуки вже на свою адресу.

«Один, носи балончик, і гирку в рюкзаку, щоб можна було уе*ать! Потрібно карати таких завжди! Американці завжди один одному посміхаються, тому що у кожного є стовбур», «Купи балончик з газом. У будь нездорової ситуації *бало першим залив газом і поїхав. З пробитими про здоровий глузд і ввічливості розмовляти без понту. Вони не знають таких речей», «Просто знайте (більше ні про що не думайте) - автомобіль рухатися по тротуару не має ніякого права. Якщо факт порушення визнаєте - всі безглузді звинувачення і домисли відпадуть. Він там не повинен був їхати (марка авто тут ні до чого)», - вважають українці.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.