Під Києвом сталася страшна ДТП, зіткнулися лоб в лоб легковик і позашляховик, один водій загинув на місці події.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 23 січня близько 19:00 у місті Буча під Києвом зіткнулися легковик Dacia Logan і позашляховик Kia Sorento. Відомо, що автомобілі не розминулися вулиці Києво-Мироцкій, в результаті чого Dacia лоб у лоб протаранила KIA. Удар був настільки сильним, що легковик спалахнув, на щастя полум'я швидко погасили.

Під Києвом сталася смертельна ДТП Фото: Інформатор


За словами водія Kia, він їхав зі сторони Горенки, а Dacia рухалася в протилежному напрямку. Але раптово легковик вискочив на зустрічну смугу через це і сталося зіткнення.

В результаті цього ДТП загинув водій Dacia, 1996 року народження. Хлопець помер на місці події до приїзду бригади швидкої допомоги.

Під Києвом сталася смертельна ДТП Фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Зараз правоохоронці будуть встановлювати всі причини та обставини цього події.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартну хабар.