Починаючи з 17 березня,Київ йде на повний карантин. Про це повідомив особисто мер столиці Віталій Кличко у своєму відеозверненні. Він попросив усіх з усією серйозністю поставитися до вимушених заходів, які вирішила прийняти владу, щоб убезпечити жителів країни. Ну а після цього — похвалився новою подарованої футболкою.

Футболка - це подарунок, який меру подарували на честь введення карантину у столиці. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на пост мера Києва в Telegram.

Віталій Кличко,скріншот з Телеграм
Віталій Кличко,скріншот з Телеграм
посаду на каналі захід у Телеграм

Вона сірого кольору та з забавним написом Quentin Karantino. «Творчі люди вже зорієнтувалися», — прокоментував отриманий подарунок мер. Натяк, без сумніву, на американського режисера Квентіна Тарантіно, який відомий своїми незвичайними стрічками, які завжди обговорює весь світ, такими як «Кримінальне чтиво», «Вбити Білла» «Одного разу в Голлівуді» і іншими. По всій видимості, дарувальник вважає мера столиці теж геніальним «режисером» своєї справи.

Віталій Кличко, джерело Telegram
Віталій Кличко, джерело Telegram
а ось і подарована футболка

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко ввів в Києві тотальний карантин - ТЦ, кафе і клуби закриють на невизначений час

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко вирішив долю "Секонд-хенд" на Шулявці, - "Сяду на бульдозер і знесу"

Також «Знай.ua» писав, що Кличко сказав киянам, куди подіти дітей на карантині - батькам не сподобатися