Київський градоначальник Віталій Кличко взявся за облагородження території навколо багатостраждального Шулявського мосту. Зокрема, він пригрозив особисто зрівняти з землею відомий у місті «Секонд-хенд», розташований у районі транспортної розв'язки і контрольований вихідцями з Близького Сходу. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз».

«До літа Шулявський міст планують відкрити повністю. Для закінчення ремонту необхідно знести п'ятий цех заводу «Більшовик»», - нагадують в телеграм-каналі. Як відомо, саме цей цех знаходиться на перехресті і заважає подальшому розширенню скандальної транспортної розв'язки.

«Якщо вони цей цех не знесуть, мені нічого іншого не залишається, як самому сідати на бульдозер і знести його. Тому що там продають шкарпетки, якийсь китайський «Секонд-хенд», а нам потрібна сучасна розв'язка», - зазначив з цього приводу Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше Кличком взявся за новий міст, розлючені кияни пригадали меру пекло на Шулявці.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко зізнався, скільки заощадив на будівництві скандального мосту, - "Там сотні мільйонів".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що Кличко зізнався, закінчиться коли-небудь "вічний" ремонт "втомленого" мосту на Шулявку.