У Києві оголосили карантин через коронавірус, він торкнеться закриття навчальних закладів та інших обмежень у місті.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 11 березня, мер Києва Віталій Кличко оголосили про введення карантину на території столиці. Нові правила з карантину вступлять в дію, починаючи з 12 березня. Карантин торкнеться не тільки закриття навчальних закладів, але й будуть введені інші обмеження у місті.

У Києві оголосили карантин, фото Інформатор


Поки що карантин ніяким чином не вплине на громадський транспорт у столиці, він буде працювати в звичайному режимі. Але все ж, весь рухомий склад будуть двічі в день обробляти дезінфікуючими речовинами. При цьому графік громадського транспорту залишається колишнім. Такі ж обробки дезінфікуючими речовинами будуть проводити і в аеропортах і на залізничних вокзалах.

А ось дитячі садки, школи, кінотеатри, розважальні центри працювати не будуть. В торгових центрах будуть доступні фуд-корти і шопінг, з обмеженням для інших розваг на їх території.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки коштує заразитися коронавірусом? У Британії шукають добровольців для експерименту

Як повідомляв портал "Знай.uа" , українцям показали перевірені методи захисту від коронавірус, що у Моз радять

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути