Киев последовал примеру других украинских городов и ужесточает карантин.

С 17 марта в столице перестают работать:

  • ТРЦ.
  • Кафе, рестораны, бары. Могут принимать заказы на доставку еды.
  • Спортклубы и залы.
  • СПА-салоны, салоны красоты, сауны, косметологические и
  • массажные кабинеты, парикмахерские, тату-салоны и т.п..
  • Клубы (компьютерные, ночные), дискотеки.

Но работать будут заправки, банки и банкоматы, супермаркеты и аптеки.

Центр Киева, фото ua.news
Центр Киева, фото ua.news

Помимо этого, ограничивается передвижение между Киевом и другими регионами. Но по Киеву транспорт пока работает в обычном режиме. Запрещается проведение массовых мероприятий, спортивных событий, богослужений. Всем предприятиям рекомендуется по возможности перевести сотрудников на удаленную работу.

Популярные статьи сейчас
Готовьте кошельки: сколько придется платить за электричество и газ с 1 мая Твоей бабушке нужно только 90 грн: самые простые тарифы от Киевстар, lifecell и Vodafone  С 28 апреля и до 5 мая: "Нафтогаз" призвал потребителей осмотреть газовые счетчики Обязали передать списки: ТЦК усиливает "охоту" на уклонистов
Показать еще

Киев также выделяет 10 млн грн на закупку медицинских масок.В Киеве уже имеется 5 тыс. экспресс-тестов для выявления коронавируса, заказали еще 100 тыс.

Київ посилює обмежувальні заходи

Друзі! Столиця продовжує убезпечувати і упереджувати ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу. Міська влада посилює обмежувальні заходи в Києві. Ми повинні виграти час! Ми повинні зменшити шанси вірусу на розповсюдження столицею й Україною! Тому, з 17 березня максимально обмежується: - Пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України. - Проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участі громадян. Тимчасово призупиняється робота: - Торговельних центрів. - Закладів громадського харчування: не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн-замовлення на доставку їжі - Спортивних комплексів і залів. - Закладів побутового обслуговування населення: SPA-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату салони та інших. - Розважальних закладів: дискотек, нічних клубів, комп’ютерних клубів. Працюватимуть: - Продуктові та господарські магазини. - Аптеки. - АЗС. - Банки та банкомати. Ми розуміємо, що це незручності для мешканців міста та втрати для бізнесу. Але вони – вимушені та тимчасові. Прибутки та гроші – важливі. Та здоров’я і життя людей – найважливіше! І ми повинні дбати перш за все про це! Міська влада працюватиме в штатному режимі для забезпечення життєдіяльності та безпеки мешканців столиці. Керівники підприємств, установ та організацій столиці, незалежно від форм власності та підпорядкування, повинні максимально перевести роботу персоналу на віддалений доступ. Що стосується громадського транспорту - користування ним ми поки не обмежуємо. Але сподіваємося на свідомість киян, - що не пересуватимуться містом без крайньої потреби. На роботу (хто працюватиме), в магазини за продуктами, чи в аптеку. Увесь громадський транспорт обробляється дезинфікуючими засобами кілька разів на день. У метро ми просимо пасажирів їздити в масках! Це - ваша безпека і безпека оточуючих людей.

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 16 maart 2020

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее Война за гречку? В карантинном Киеве возле "Сильпо" открыли огонь, куда мы катимся

Как сообщает портал «Знай.ua» Садовый ужесточил во Львове коронавирусный карантин - закроют ли аптеки и магазины и куда лучше не соваться

Также «Знай.ua» писал, что Коронавирус устроил "голодные игры" в разных странах мира, что творится в магазинах - фото