Мер Києва Віталій Кличко розповів, коли ж все таки остаточно закінчиться будівництво Шулявського мосту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Вже близько двох місяців минуло після відкриття Шулявського мосту в Києві. Але все ж мешканців столиці цікавить, коли ж реконструкцію завершать. Зараз по шляхопроводу вже їздять машини, але його будівництво не закінчено.

Кличко розповів, коли в Києві закінчать будівництво Шулявського мосту

Також залишається відкритим питання про знесення цеху заводу "Більшовик". Кличко заявив, що 700 мільйонів гривень, які Фонд держмайна хоче отримати від столиці за цей цех, надто завищена ціна. При цьому за словами Кличка, сам завод "Більшовик" повинен місту 200 мільйонів за землю.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Такий підхід — це пограбування жителів Києва. Якщо Фонд держмайна не передасть на баланс міста п'ятий цех, я буду звертатися до киян теж тиснути на цю структуру. Для нас головне — вчасно завершити важливий інфраструктурний об'єкт, поліпшить трафік в місті", — резюмував Кличко.

У КМДА розповіли, що роботи планують закінчити до кінця літа.

Нагадаємо, Шулявська розв'язка "зжере" ще 500 млн, незважаючи на ризик руйнування.

Як повідомляв портал Знай.uа , Віталій Кличко оскандалився через рішення відкрити рух по скандальному Шулявському шляхопроводу до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами.