Сьогодні в Києві, близько 9 ранку, на велодоріжку пішохідно-велосипедного "мосту Кличко” заїхав п'яний водій на электромопеде. Його відразу помітили і зупинили патрульні.

Під час спілкування з водієм у нього не виявили необхідної водійської категорії. Також під час ретельної перевірки, копи помітили явні ознаки сп'яніння.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції столиці в своєму Тelegram-каналі.

"Водій электромопеда вирішив покататися по велодоріжці пішохідного мосту, що є порушенням ПДР. Його відразу помітили і зупинили патрульні", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У поліції підкреслюють, що перевіряючи документи у 31-річного водія виявили відсутність відповідної водійської категорії для управління таким видом транспорту.

"Спілкуючись з водієм, патрульні виявили у нього явні ознаки сп'яніння. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння на місці зупинки, так і в медичному закладі”, – додали в патрульній поліції.

Ось так хотів потішитись столичними краєвидами, а потрапив у поле зору правоохоронців через п’янство за кермом транспортного засобу, яким не має права керувати апріорі.

Тепер, крім уже виписаного штрафу на 510 гривень, горе-кермувальник піде під суд, як риба під лід. На нього можуть накласти штраф за керування в нетверезому стані в розмірі 10 200 гривень і на 1 рік позбавити права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, маршрутник поплатився за знущання над матір'ю загиблого бійця АТО: миттєва карма в дії.

Як повідомляв Знай. ua, харків'ян розлютив маршрутник, мешавший пожежникам врятувати дитину.

Також Знай. ua писав, що неадекватний маршрутник познущався над матір'ю загиблого бійця АТО, українці в люті.