Річні тарифи на блакитне паливо для населення залишаються на тому ж рівні, що й у квітні. Однак у місячному сегменті один із постачальників підвищив ціну. Про це свідчать дані сервісу "Газотека".

Більшість українців платять за газ за річними тарифами, які є фіксованими та не змінюються після їх встановлення. Проте, деякі постачальники надають споживачам блакитне паливо за місячними тарифами.

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

Так, компанія "Світлогаз" підвищила вартість місячного тарифу на блакитне паливо на травень одразу на 1,5 гривні – до 14,99 гривні за один кубометр. Споживачі, які користуються послугами даного підприємства, отримають більш "важку" платіжку за останній місяць весни.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Варто нагадати, що переважна кількість населення користується послугами "Нафтогазу". Газопостачальна компанія продовжила пільговий річний тариф 7,96 гривні за кубометр до травня 2025 року.

Тарифи на газ Фото: скрін gasoteka
Тарифи на газ. Фото: скрін gasoteka

В той самий час, в Україні продовжують працювати інші постачальники газу для побутових споживачів, річні тарифи у яких варіюються від 7,7 до 9,99 гривні за кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.