Безробітні українці можуть отримати допомогу у розмірі 500 доларів, що в еквіваленті майже 20 тисяч гривень. Про це у соцмережі facebook повідомляє Данська рада у справах біженців.

Для участі у програмі підтримки необхідно бути безробітним, мати бажання підвищити свої навички та працевлаштуватися. Фінансова допомога на суму 500 доларів надається на проходження курсу професійного навчання.

Безробітні українці, скріншот: YouTube
Безробітні українці, скріншот: YouTube

Програма підтримки доступна для мешканців чотирьох областей: Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та Херсонської. Але пріоритетними будуть заявки від мешканців певних населених пунктів.

"Пріоритет буде віддаватись заявкам із Запоріжжя, Кривого Рогу, Павлограда, а також Михайлівської та Петро-Михайлівської громад Запорізької області, Апостолівської та Томаківської громад Дніпропетровської області", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Фахівці надаватимуть перевагу у відборі вразливим категоріям населення, наприклад людям з інвалідністю або багатодітним сім'ям.

Як подати заявку на допомогу?

Реєстрація на отримання гранту проводиться через онлайн-форму, в якій також можна ознайомитись з усіма деталями та нюансами програми підтримки.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, 75 тисяч доларів від благодійників: хто з українців отримає фінансову допомогу.

Також наш портал інформував, українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші та як оформити заявку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Польща припинить грошові виплати: які зміни приготували для українських біженців.