Українці виявляють заборгованість за природний газ, при тому, що регулярно проводять оплату відповідно до показників лічильника. Про це свідчить скарга, опублікована у коментарях на facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

При отриманні квитанції за спожитий газ українцям варто перевіряти правильність нарахувань. Часом, навіть за своєчасної оплати та регулярної передачі показників лічильника, з'являються зайві цифри.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Так, до "Нафтогазу" звернулася українка, яка заявила, що своєчасно платить за блакитне паливо за лічильником. При цьому отримує рахунки, від яких "зносить дах".

Жінка наголосила, що проблема з боку оператора ГРМ, який передає неправильні показники постачальнику. Вона наголосила, що не раз подавала заяву про перерахунок, проте її проігнорували.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Щомісячно оплачую за показниками лічильника, але компанія, що подає покази, бере їх з неба, неодноразово зверталися із заявою про перерахування, але віз і нині там", - поскаржилася клієнтка.

Українці порадили направити оператору ГРМ листа-вимогу про перерахування на електронну пошту, а потім переслати відповідь "Нафтогазу", щоб фахівці скоригували дані в системі.

Помилкові нарахування. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Помилкові нарахування. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за газ: хто зі споживачів має право на знижку та як її отримати.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" розповів про найбільших боржників за газ: українці ще добре тримаються.

Крім того, ми писали, платіжки за травень не потішать: постачальник газу підвищив тариф.