Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які через війну опинилися у важких життєвих обставинах, є важлива інформація. Справа в тому, що одна благодійна організація продовжує надавати грошову допомогу. Так, внутрішньо переміщені особи, які проживають у Стрийському районі Львівської області, можуть отримати до 43 200 гривень допомоги.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі To4ka.fun . На цей раз наші читачі дізнаються, хто може отримати гроші і як це правильно зробити.

Виплати надаються благодійною організацією "Карітас" Стрийської єпархії в рамках проекту NIN - Humanitarian Protection for Conflict Affected People in Ukraine.

Соціальна допомога, фото: zmist.pl
Соціальна допомога, фото: zmist.pl

Хто може отримати грошові виплати

Фінансову допомогу у розмірі 10 800 грн на особу (не більше 4 грантів на сім'ю) можуть отримати ВПО, які проживають на території Стрийської єпархії.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

При цьому потрібно відповідати таким критеріям:

• Сім'я евакуйована з територій, окупованих після 24 лютого 2022 року, або з територій, які є зоною проведення активних бойових дій.
• Головою домогосподарства є жінка.
• У сім'ї є неповнолітні діти.
• У складі сім'ї (мати, батько та діти) є людина з інвалідністю 1 або 2 групи, або дитина з інвалідністю віком до 18 років.
• Дохід сім'ї, включаючи виплати для ВПО, не перевищує 6170 грн на місяць на одного члена сім'ї.
• Важкі побутові умови.
• Жоден із членів сім'ї не отримував фінансову допомогу від благодійних організацій протягом останніх трьох місяців.
• Люди віком 60+ та люди з інвалідністю 3 групи не можуть отримати фінансову допомогу від організації.

Як отримати грошові виплати

Для отримання грошової допомоги необхідно зареєструватися за посиланням. Якщо ви заповнювали цю анкету раніше, повторно це робити не потрібно.

Задати питання щодо надання допомоги можна за номером: 063 626 02 27.

Заповнення анкети та заяви не є гарантією надання фінансової допомоги. Після реєстрації з кандидатом на отримання виплат зв'яжеться кейс-менеджер стрійського «Карітаса» та призначатиме час для заповнення документів для подальшої реєстрації.

Нагадаємо, заплатять одразу за кілька місяців: пенсіонерів у червні "завалять" грошима.

Раніше повідомлялося, деяким українцям виплатять 5000 гривень: документ ухвалено.

Також, немає пенсії – будуть виплати: українцям дали шанс змиритися.