Українцям допоможуть матеріально – кожному члену сім'ї виплатять по 3600 гривень. Про це повідомляється на facebook-сторінці громадської організації "ВІСЬ".

Громадська організація "ВІСЬ" у партнерстві з благодійним фондом Солідар Свісс Україна за фінансової підтримки Swiss Solidarity надає фінансову допомогу українцям, які мешкають у громадах на території Вінницької області.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Сума виплати: 3 600 гривень на місяць на одну особу впродовж трьох місяців (кошти отримують всі, хто належить до домогосподарства), тобто 10 800 на одну особу", - йдеться у повідомленні.

Претендувати на виплати можуть особи, які відповідають усім критеріям відбору:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • переїхали з Луганської, Донецької, Харківської, Сумської, Чернігівської, Херсонської, Дніпропетровської, Одеської, Київської, Миколаївської, Запорізької, Полтавської областей та м.Київ;
  • мають статус ВПО та зареєстровані у Вінницькій області;
  • мають інвалідність І та ІІ групи;
  • не отримували грошову допомогу від міжнародних фондів останні 3 місяці.

Допомога ВПО. Фото: скрін youtube
Допомога ВПО. Фото: скрін youtube

"Якщо ви відповідаєте цим критеріям, очікуйте на інформацію про майбутні реєстрації. Грошову допомогу отримують всі, хто входять в домогосподарство зареєстрованої особи", - повідомили в організації.

Особи, зацікавлені в отриманні допомоги, можуть звертатися за телефонами спеціальної лінії: +380661009064, +380687973161 у робочі дні з 10.00 до 17.00.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерам протягнуть руку допомоги: грошей не дадуть, але забезпечать продуктами.

Також наш портал інформував, літнім українцям виплатять бонус до пенсії: хто і на яку суму може сподіватися.

Крім того, ми писали, українцям оформлюють грошову підтримку: як отримати 10 800 гривень та куди звернутися.