Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що деякі споживачі побутового газу досі не знають, як дізнатися про номер свого особового рахунку.

Багатьом споживачам просто перестали приходити платіжки від старих облгазів, також люди не можуть дізнатися, як отримувати нові квитанції від Нафтогазу.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання клієнта у мережі Facebook.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Один із клієнтів "Нафтогазу" звернувся з питанням такого плану: "Доброго дня! Як дізнатися номер нового особового рахунку? Старий л/с Запоріжжя не проходить, платіжки не приходять.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Представники компанії "Нафтогаз" надали відповідь, та заявили, що дізнатися особовий рахунок Ви можете у чат-боті GASUA, натиснувши на пункт "№ особового рахунку" (Потрібно вказати ЕІС-код) або на нашому сайті gas.ua в розділі "Дізнатися номер рахунку" (потрібно вказати ЕІС-код) за посиланням: https://gas.ua/uk/home/find-account.

EIC-код – це "персональний газовий номер" об'єкта газопостачання (точки обліку об'єкта газопостачання).

EIC-код містить 16 символів (літери та цифри). Наприклад, 56XM19A205987456

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Дані про ЕІС-код можна знайти:

- в особистому кабінеті оператора ГРМ (облгазу) - розділ про особисті дані;

- у договорі з постачання газу, якщо він у вас зберігається у паперовому вигляді (заява-приєднання є невід'ємною частиною договору, вона має містити цей код);

- У рахунку за розподіл газу.

Нагадаємо, "Прохання - чекати...": в "Yasno" розповіли про виплати.

Раніше повідомлялося, може трапитися з кожним: як виправити неправильні показники газового лічильника.

Також, "Вже за доставку електроенергії платимо?": у Yasno пояснили, чому приходять такі цифри в платіжках.