Українці скаржаться, що паперові платіжки від "Нафтогазу" приходять із затримкою, що ускладнює своєчасну оплату послуг. У газопостачальній компанії пояснили, як відбувається доставка рахунків та назвали альтернативний метод їх отримання.

До "Нафтогазу" звернулася клієнтка зі скаргою, що паперові платіжки доставляються із затримкою.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

"Чому не приносять своєчасно квитанції. Несуть колись заманеться", - поскаржилася українка.

У компанії пояснили, що паперові платіжки доставляє "Укрпошта" після 20-х чисел кожного місяця. При цьому споживачі мають альтернативний метод отримувати рахунки і не переживати, що листоноша з платіжкою затримується.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Паперові рахунки ми надсилаємо по Укрпошті після 20-х чисел кожного місяця. Щоб отримати рахунки швидше та зручніше і не чекати листоноші, ми радимо користуватися нашими онлайн-сервісами", - йдеться у повідомленні.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

У "Нафтогазі" нагадали, що клієнти можуть сформувати платіжки за лічені хвилини в особистому кабінеті на сайті gas.ua або у чат-боті GASUA у Viber та Telegram. Там же рахунки можна швидко сплатити.

Паперові платіжки. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Паперові платіжки. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пускати чи не пускати? У "Нафтогазі" розповіли про законність перевірок лічильників облгазами.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Бережіть нерви": "Нафтогаз" дав пораду українцям, яким приходять "неправильні" платіжки.