Українці скаржаться, що отримують від "Нафтогазу" платіжки із тисячними боргами за блакитне паливо, яким не користувалися. Про це свідчать коментарі клієнтів під однією із публікацій компанії у соцмережі facebook.

До "Нафтогазу" звернулася українка, в якої у квартирі відключено газ через відсутність договору, але при цьому їй прийшла платіжка за спожите блакитне паливо. Жінку здивувало, що їй пропонують заплатити за "невидимий" газ.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Отримала платіжку від Нафтогазу у той час, як у квартирі газ відключено, бо не було укладеного договору з Києвоблгазом, і з Вашою компанією теж. Хочу розібратися, що це взагалі за платіжка за "невидимий" газ?", - написала українка.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще одна українка поскаржилася до "Нафтогазу" через незрозуміле нарахування боргу. Їй виставили рахунок на 1700 гривень, при тому, що вона більше року не перебуває в Україні.

"Якого дідька у мене заборгованість у 1700 грн коли я вже 1.5 року за кордоном, і днями сплатила 850 грн тому що забула подати лічильник і мені нарахували автоматично, і одразу після оплати знову оплата на 1700 грн", - поскаржилася клієнтка.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, передані показники лічильника ігноруються під час виставлення рахунку: у "Нафтогазі" пояснили, що робити.

Також наш портал інформував, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.