Українцям надходить дві платіжки за природний газ - за спожитий обсяг та доставку. З першою більш менш все зрозуміло, а друга завжди викликає хвилю питань.

До газопостачальної компанії "Нафтогаз" звернулася жінка і попросила пояснити чи потрібно в подальшому сплачувати доставку газу.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

"Доброго дня, а що відносно доставки? Чи потрібно платити в подальшому?" цікавиться жінка

Це питання роз'яснили фахівці компанії. Плата за розподіл газу в наступному році не скасовується. Тому, потрібно пам'ятати основні моменти, які стосуються цієї платіжки.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Оплата за доставку природного газу:

1) Сплатити суму в платіжці можна будь-яким зручним способом на рахунок оператора ГРМ (облгаз).

2) Для зарахування платежу, експерти рекомендують вказувати особовий рахунок. Це потрібно, щоб в компанії змогли ідентифікувати, хто оплатив послуги.

3) Сплатити за розподіл газу споживачі мають до 20 числа поточного місяця включно за період, на який надавалися послуги.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Вартість оплати доставки (розподілу) газу розраховується для кожного індивідуально на основі спожитого блакитного палива за рік та коефіцієнту, який залежить від регіону споживача.

Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін
Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, потрібно знати всім споживачам: газовики "розклали по полицях" важливе питання

Раніше портал Знай інформував, українців попередили, що буде, якщо вони не повернуть за світло величезні борги: "Це гальмує..."

Також наш портал повідомляв, з 1 січня для частини українців зростуть одразу три комунальні тарифи: що подорожчає