Деяким українцям доведеться платити більше за водопостачання, каналізацію та вивезення сміття. Нові тарифи мають набути чинності з 1 січня 2024 року.

Рішення про перегляд комунальних тарифів було ухвалено Ржищівським міськвиконкомом. Про що свідчить відповідна публікація в facebook.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Так, мешканці Київщини, а точніше міста Ржищів, оплачуватимуть низку комунальних послуг за новими розцінками. Вартість місцева влада вирішила підняти, оскільки комунальники не в змозі повноцінно надавати послуги населенню з урахуванням тарифів, що діють.

"Повідомляємо, що з 01.01.2024 року виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області змушений підняти тарифи на комунальні послуги. Це зумовлено тим, що КП "ККП м.Ржищева" взагалі не зможе надавати послуги в повному об’ємі для споживачів при діючих тарифах", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

При цьому наголошується, що навантаження на споживачів спробують знизити шляхом запровадження дещо нижчих тарифів, ніж було запропоновано комунальним підприємством.

Нові тарифи. Фото: скрін rzhyshivska-gromada.gov.ua
Нові тарифи. Фото: скрін rzhyshivska-gromada.gov.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Також наш портал інформував, всі ці порушення можуть спустошити ваш гаманець: які штрафи покладаються за маніпуляції з лічильниками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.