Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важливі новини від компанії "Нафтогаз". Виявилося, що за блакитне паливо побутові споживачі нібито можуть сплачувати лише 4 грн/куб.

Такий соціальний тариф пропонують деяким категоріям українців. У "Нафтогазі" прокоментували ситуацію.

Як виявилося, це чергова шахрайська схема, щоб оволодіти даними споживачів. Жодного соціального тарифи «Нафтогаз» не вводив. Про це йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що зазначені на офіційних ресурсах компаній групи Нафтогаз, не існує", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У компанії зазначили, що інформація про "соціальний тариф" для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених сімей встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу, - не відповідає дійсності.

Це є черговою шахрайською схемою, мета якої — заволодіння персональними даними та даними банківських рахунків.

Компанія направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий соціальний тариф.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

В "Нафтогазі" звертаються до споживачів з проханням бути обачними, уважними та не переходити за сумнівними посиланнями, а також найголовніше — не передавати свої дані стороннім особам.

Фактичний тариф на газ у компанії "Нафтогаз України" складає 7,96 грн. за кубометр, і ця ціна діє для всіх клієнтів компанії, включаючи приблизно 98% усіх сімей, які користуються газом.

Нагадаємо, робити обов'язково лише в одному випадку: у ПФУ підказали старим важливий нюанс.

Раніше повідомлялося, бюджетні хитрощі від "Нафтогазу", які допоможуть утеплити ваш будинок.

Також, побачите зайві цифри в платіжці: що буде, якщо не виконати важливу процедуру.