Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація від "Нафтогазу".

У компанії вирішили нагадати, що настав час передати свідчення лічильників газу. Це необхідно зробити в період з 28 вересня до 5 жовтня, щоб отримати правильні нарахування у платіжках.

Також деякі клієнти мають зауваження щодо термінів, оскільки, якщо передати показники приладів обліку до перших чисел місяця, то облгази можуть "докидати" куби.

Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці "Нафтогазу" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"З сьогоднішнього дня та протягом наступного тижня, а саме до 5 жовтня, можна передавати свідчення лічильника за спожитий газ", - йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Також клієнти компанії розповіли про нестикування: "Але якщо до 1 числа передати, мій облгаз не приймає і докидає куби, Тому краще передам як раніше і в перших числах".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

На що надали відповідь представники прес-служби "Нафтогазу":

"Рекомендуємо передавати показання лічильника з 28 до 5 числа місяця для клієнтів Кропивницької філії "Газомережі", Дніпровської філії "Газомережі", Харківської філії "Газомережі", Харківської міської філії "Газомережі" та Криворізької філії "Газомережі", АТ "Вінницягаз", Житомирська філія "Газомережі", АТ "Сумигаз", Київська філія "Газомережі", АТ "Львівгаз", АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Хмельницькгаз" та АТ "Миколаївгаз", Донецькоблгаз, АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Черкасигаз".

Зауваження клієнтів "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Зауваження клієнтів "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Тут є важливе уточнення, якщо споживачі є клієнтами інших облгазів, то для коректних нарахувань необхідно передавати показання лічильника з 1 по 5 число".

Нагадаємо, "Нафтогаз" попередив про важливі зміни: для кого починають діяти нові правила.

Раніше повідомлялося, "малюють" борги: "Нафтогаз" нараховує українцям зайві куби.

Також, допомога на поховання від держави: як отримати та який розмір у 2023 році.