Споживачі можуть завжди вчасно та правильно передавати показники газового лічильника, але це не позбавляє ризику отримати неправильну платіжку. Що робити, якщо показники лічильника не враховуються під час виставлення рахунку, розповіли у "Нафтогазі".

Якщо показники лічильника були передані оператору ГРМ правильно і вчасно, але сума в платіжці відрізняється від обсягів споживання, тобто два варіанти вирішення проблеми. По-перше, звернеться в облгаз і попросити провести звірку, адже він міг припуститися помилки при передачі даних "Нафтогазу".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Дані про показники надходять до Вашого оператора ГРМ, вони на ці показники формують обсяги і передають їх нам. Після цього постачальник нараховує суму до оплати за спожитий газ. Тому у разі невідповідності переданих показань рекомендуємо звернутися до місцевого оператора ГРМ (облгазу) для проведення звірки", - пояснили у компанії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також "Нафтогаз" пропонує другий варіант вирішення проблеми, який простіший – нікуди не звертатися та передати актуальні показники лічильника на наступний період.

Показники лічильника. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Показники лічильника. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, як скористатися популярними послугами пенсіонерам: не потрібний ні комп'ютер, ні смартфон.

Також наш портал інформував, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.