Найбільша та єдина в Україні компанія, яка займається доставкою поштових відправлень, фірма "Укрпошта", продовжує підносити своїм клієнтам неприємні сюрпризи. Виявляється, що у відділеннях "Укрпошти" можуть красти не лише товари з Китаю, а й продукти.

Цього разу уважна та вже розчарована клієнтка "Укрпошти" зауважила, що з її бандеролі зникли продукти харчування. Жінка незадоволена тим, що навіть у такий складний час немає жодної надії, навіть на державну компанію.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеної клієнтки "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"У посилці разом із речами та господарськими дрібницями поклала їжу як гостинці, які голодні співробітники благополучно вкрали. Щоб ви подавилися.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

До того ж, посилка йшла досить довго (більше тижня), але зараз війна і з цим можна змиритися. Але ось, що в такий час крадуть їжу з посилок не можна миритися.

Зрозуміла це вже після того, що сталося. Коли в мене приймали посилку і зважували її, пломбу на мішок не поставили при мені. І це все державна компанія. Підозрюю, що вона збиткова та фінансується державою", - поділилася своєю неприємною ситуацією українка.

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, гаманець навіть не знадобиться: у Новій пошті розповіли про корисну послугу та який бонус можна отримати за її використання.

Раніше повідомлялося, "Вирішили під шумок стягувати бабло": на "Укрпошті" з'явилася додаткова плата за посилки.

Також, "Проблеми з дівчатами": українець зауважив, що співробітниці "Нової пошти" перестали посміхатися.