Вона з найбільших українських компаній з доставки поштових відправлень, а точніше сказати - найбільша державна організація "Укрпошта" подарувала своєму клієнту проблеми через посилку з Китаю.

Українець замовив через популярний сайт собі мобільний телефон, але, за його словами, вже співробітники "Укрпошти" просто вкрали цей гаджет.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"Замовив телефон з Аліекспрес (ГРОШІ я заплатив вже за посилку якщо що), продавець відправив укрпоштою (на жаль). Посилка пройшла половину світу, прийшла до Києва і тут її вкрали у відділенні. Аліекспрес не захотів повертати гроші (ось скрін відповіді Аліка) , укрпочта теж не хоче повертати гроші.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Втім, персонал страшний і обслуговування теж. Одні баби-злодії совкової загартування на цій роботі працюють. На гарячій лінії теж мене м'яко послали "нехай відправник розуміється, бо посилка належить йому". Підсумок: якщо вкрадуть посилку з Аліка у відділенні, то більше ви не побачите ані грошей, ані посилку. Читаче, роби висновки з моєї ситуації.

Ось відділення героїв 03142 і номер посилки RK069254588LV, може хтось хоче переконатися в достовірності моїх слів чекайте скрін. Ніколи не зв'язуйтесь з УКРПОШТОЮ.", - пише незадоволений клієнт.

Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: Otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: Otzyvua

Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: Otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: Otzyvua

Нагадаємо, що робити, якщо вам раптом не виплатили пенсію, хоча всі терміни минули: головні рішення.

Раніше повідомлялося, "Неплатоспроможний, закриваємо": українці помітили, що "ПриватБанк" не може виплатити понад 13 тисяч.

Також, "Укрпошта" потрапила у новий скандал, скарги не припиняються: "Мені не видають".