"Укрпошта" конкурує з "Новою поштою" на ринку доставки — адже решта компаній поки не може похвалитися такими ж обсягами.

При чому Укрпошта встигає ще проводити конкурси, друкувати марки, та займатися будь-якою роботою, окрім як доставкою замовлень своїх клієнтів. Варто сказати, що вартість відправлення в Укрпошті набагато менша ніж у Новій пошті, а от сервіс помітно шкатильгає.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Тако під одним з дописів на сторінці в Fаcebook Укрпошта повідомила, що проводить конкурс на ескіз поштових марок, на що українці обурилися якістю безпосередньо роботою з доставки відправлень.

Таке враження, що всі ваші робітники пішли на цей конкурс-пошта з посилками просто завмерла — написала Юлія Панасюк.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Вона зауважила, що вже більш як тиждень оператори, імовірно знаходяться на цьому конкурсі, а посилки і погниють там просто неба. З коментарів стало зрозумілим, що Юлія очікувала саджанці. Вона також зауважила, що оператори люблять присилати відписки.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Ви ж відпишете, шо все харашо, посилка іде, ну просто на тижня 2 пізніше приїде в кращому випадку)))) я ж питаю: в чому причина затримок? Ракета не прилітала, світло не вимикали, чому проблема?? Напишіть вже щось окрім отих шаблонів! — запитує користувачка

Інша користувачка теж зауважила надмірну увагу компанії до поштових марок:

Я так розумію - Укрпошта вирішила займатися виключно випуском поштових марок. Безлад з доставкою ніхто вирішувати не збирається... — написала тетяна Синілова.

Нагадаємо, ми писали, що Нова пошта пощадила гаманці українців і тепер за одну послугу можна не платити: що змінилося.

Як повідомляв "Знай.ua" українець розповів про роботу на Укрпошті, рабство за 1600 гривень і підстави на роботі.

Також "Знай.ua" інформував, клієнти масово скаржаться на "Укрпошту" - посилки не доходять тижнями.