Багато українців, які займаються у своїх сім'ях справами комунальних платежів, задаються важливим питанням щодо відсутності квитанцій. Наші читачі можуть дізнатися, що потрібно робити, якщо не прийшли квитанції на оплату за розподіл (доставку) газу.

Відповідь на це запитання надали представники прес-служби "Нафтогазу", у коментарях на сторінці компанії в мережі Facebook.

"Вже "побігли" платити, ви спочатку відправте квитанції паперові, де обіцяли за доставку газу та договір приєднання додати!", - написала клієнтка.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

У відповідь на це в Нафтогаз пояснили, що якщо оператором ДРМ є одна з цих компаній: АТ "Вінницягаз", АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Миколаївгаз", АТ "Хмельницькгаз", АТ "Сумигаз", а також Кропивницька, Харківська, Харківська міська, Криворізька, Житомирська, Львівська, Київська та Дніпровська філія ГАЗМЕРЕЖІ, то рахунки на оплату послуг розподілу (доставки) природного газу щомісяця належним чином роздруковуються та доставляються (відправляються) споживачам природного газу.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Якщо Ви не отримали рахунок на оплату за розподіл (доставку) газу, Ви можете звернутися до центру обслуговування споживачів за місцем проживання та отримати рахунок. Отримати договір розподілу (доставки) газу, акт звірки, довідку про заборгованість та стан розрахунків за розподіл Ви можете , звернувшись до Центру обслуговування клієнтів за місцем Вашого проживання або звернувшись у письмовій формі на поштову адресу Оператора ГРС", - розповіли у "Нафтогазі".

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Крім того, у "Нафтогазі" уточнили, що також можна направити звернення на електронну скриньку Оператора ГРС.

У разі надсилання письмового або електронного звернення для ідентифікації автора як власника особового рахунку до звернення необхідно додати копію паспорта (ID картки) або протокол про підписання електронного звернення КЕП або ЕЦП.

Нагадаємо, чи вистачить газу на зиму та які суми побачимо у платіжках: чого чекати від нового опалювального сезону.

Раніше повідомлялося, легше, ніж викинути сміття: які прилади потрібно вимкнути на ніч, щоб платіжки за світло "схудли".

Також, у "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо не встигли передати показники лічильника.