ПриватБанк, Ощадбанк і Monobank у червні впровадили зміни та покращення у сервіси

Зміни стосувалися платіжних карток та кредитів.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Термін карток продовжено

Ощадбанк клієнтам, чиї платіжні картки заблокувалися через закінчення терміну дії, автоматично продовжать функціонування до 31 серпня 2023 року. Мова про клієнтів, у кого закінчився термін дії картки після 24 лютого 2022 року.

Це надзвичайно важливо для внутрішньо переміщених осіб, які не можуть отримати послуги Ощадбанку за місцем реєстрації.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Рахунки для самозайнятих осіб

Monobank в мобільному додатку запустив відкрити окремий рахунок, якщо користувач здійснює незалежну професійну діяльність. Мова про адвокатів, нотаріусів, арбітражних керуючих і приватних виконавців.

Бухгалтери можуть отримати доступ до власного вебкабінету. Щоб відкрити рахунок, варто спочатку оновити додаток Monobank, потім у верхньому меню натиснути на кнопку "Відкрити картку" та з перелічених варіантів обрати рахунок НПД у гривні.

POS-термінал у смартфоні

ПриватБанк оновив застосунок "Термінал" і забезпечив українців можливістю використовувати його як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО). Функція доступна для телефонів на операційній системі Android з NFC.

Списання коштів за непогашені кредити

Нововведення стосується клієнтів ПриватБанку, з якими фінансова установа вирішила розірвати співпрацю "через недотримання чинного законодавства щодо незаконного використання та отримання коштів".

Нагадаємо, ми писали, що деякі українські пенсіонери можуть подати заявку на отримання надбавки: кому збільшать виплати.

Як повідомляв "Знай.ua" у "ПриватБанку" забули про обіцянки, українці втрачають усі кошти з карток.

Також "Знай.ua" інформував, платитимемо ще більше: MasterCard та Visa хочуть підняти комісію.