Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", у якому велика кількість українців отримують свої законні соціальні виплати, продовжує неприємно впливати на своїх клієнтів.

Справа в тому, що цього разу "каменем спотикання" стала так звана актуалізація даних - тепер пенсіонери, які не знають, як упоратися за справами підключають своїх дітей та онуків. Від цього "вся правда" виходить за межі банківських відділень.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Мої батьки пенсіонери ще раз не можуть пройти актуалізацію даних у Ощадбанку. Їм щоразу відмовляють через відсутність таких клієнтів у базі. Це неможливо! Вони є клієнтами Ощадбанку та отримують пенсію щомісяця на картку. Ми зверталися на гарячу лінію та до керівника відділення, добитися ніхто нічого не може.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скажіть, будь ласка, як усунути цю проблему? Напевно, треба змінити банк, бо мої батьки просто залишаться без пенсії. Відстань до найближчого відділення 60 км, вони не мають можливості приїжджати туди щодня, та й навіщо марно витрачати останні сили та кошти, щоб знову отримати відмову. Загалом у цьому відділенні процвітає хамство та корупція. Хочеш, наприклад, зняти готівку у касі - давай "шоколадку". Мета Ощадбанку знищити якнайбільше пенсіонерів. Зупиніть це свавілля!", - пише про історію своїх батьків незадоволена українка.

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, українка обурилася тарифами ПриватБанку та ставленням до клієнтів: "Бере кінську комісію".

Раніше повідомлялося, "Загроза фізичного насильства": клієнтам "ПриватБанку" вирішили не віддавати гроші, починають із хамства.

Також, якщо платіжка приходить із запізненням: українцям пояснили, як самостійно сформувати рахунок за газ – інструкція.