В Україні триває війна, і через це іноді виникають деякі проблеми з готівкою. Великі мережі супермаркетів знайшли вихід із проблеми, проте недобросовісні касири користуються ситуацією.

Нова скарга на супермаркет мережі "Сільпо" з'явилася на порталі otzyvua.net , де кожен може залишити свою думку щодо використання тієї чи іншої послуги.

Магазин "Сільпо", фото: Unian
Магазин "Сільпо", фото: Unian

На цей раз українець на ім'я Ігор розповідає, що дорогою з Києва до міста Фастів вони з дружиною відвідали магазин "Сільпо", і на касі попросили зняти готівкою 2 тисячі гривень.

Продавець одразу перевірила наявність та видала чотири купюри коштів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Транзакція, фото: скріншот
Транзакція, фото: скріншот

"В силу віку та недостатнього освітлення бачу погано. Подумав, що видано 4х500 грн. Забрали тіще хліб, повернулися додому під Київ. Дружина перевіряє залишок у гаманці, у відділенні, де поклала "4х500" лежать чудово складені 4х100 грн. Профіт у касі 2000 -400 = 1600 грн.Розумію, що решту слід перевіряти не відходячи від каси, проте в наш час користуватися тим, що покупець не побачив, на мою думку, підло і низько" - сказано в повідомленні скарги.

Декілька днів вони сиділи без електрики та інтернету вдома, і коли з'явилася можливість, то написали скаргу. На повернення коштів чоловік уже не сподівається, проте люди мають знати правду.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

У коментарях користувач написав, що магазин вчинив бридко, проте в таких ситуаціях слід бути більш пильними.

Коментар на скаргу, фото: скріншот
Коментар на скаргу, фото: скріншот

Нагадаємо, що екстрасенс та таролог Макс Гордєєв розповів, що приховує Кличка

Раніше повідомлялося, що у ПФУ з 2023 року змінять процедуру виплати пільг на комуналку: чого чекати українцям

Також аспекти, які допоможуть при виборі генератора: від типу палива до максимальної потужності