Для жителів і гостей української столиці з'явилися важливі новини. Є інформація, що в Києві знову планують відновити бювети для забезпечення населення безкоштовною питною водою, оскільки вода звідти відповідає всім стандартам і нормам.

Про це стало відомо завдяки публікації депутата Київради Богдана Чорнія в мережі Facebook.

Публікація Богдана Чорнія, скріншот: Facebook
Публікація Богдана Чорнія, скріншот: Facebook

"В Оболонському районі буде відновлено бюветні комплекси по вул.Вишгородська, 10; просп. Героїв Сталінграда, 14/16 та вул. Оболонський, 14-Б. кияни повинні мати доступ до чистої, "живої", а головне безкоштовної питної води. До кінця поточного року планується запустити новий бювет по вулиці Вишгородській, і ще два нових бювети буде відновлено наступного року, зараз розробляється проектна документація.", - пише депутат.

Бювет, скріншот: YouTube
Бювет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

За інформацією Богдана Чорнія, в Києві вже провели інвентаризацію всіх недієвих свердловин і подали бюджетні запити на їх відновлення.

Так, до кінця цього року планується запустити новий бюветний комплекс на вулиці Вишгородській, 10. Ще два нових бювети з'являться наступного року, зараз розробляється проектна документація.

Раніше повідомляли, Київводоканал заявив про масове відключення неплатників, останнє попередження: як погасити борг частинами.

Як повідомляв Знай.uа, Київводоканал виправдався за космічні цифри в платіжках: "Не ми встановлюємо...".

Знай.uа писав, ні купуватися, ні поїсти: Київводоканал в пік спеки затіяв ремонт труб і відключення, список адрес.