Стало відомо про те, що в Києві збираються поставити нові бюветні комплекси. Коли і де це буде.

Таким чином, повідомляється, що крім цього, в столиці обладнають нову артезіанську свердловину. На бульварі Перова, 40 облаштують новий бюветний комплекс, як повідомив директори спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» Світлана Козловська.

у столиці обладнають новий бюветний комплекс, фото: скріншот з відео

У Дніпровському районі з'явиться новий бювет. Його будівництво завершать до кінця вересня. До кінця року плануємо побудувати новий бюветний комплекс і в Голосіївському районі - на Голосіївському проспекті, 5-15 — - зазначила Козловська.

Крім того, вона зазначила, сто для відновлення роботи непрацюючого бювету, буде облаштована артезіанська свердловина малої продуктивності в Оболонському районі міста.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Щороку навесні і влітку «Київводфонд» робить Капітальний ремонт всіх бюветних комплексів. Таке технічне обслуговування запобігає дозвіл мережі.

Станом на вівторок, 25 серпня, було вже завершено 70 відсотків усіх запланованих капітальних ремонтів. Завершити повністю все планують ближче до кінця вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко знищив Київські каштани і спустив 800 тисяч на кущі

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Садового "віджали" клаптик землі в центрі Львова-парку не буде

Також «Знай.иа " писав, що Кернес вбухає в убитий Харківський парк 48 мільйонів, вибори на носі