У Києві стався конфлікт між водієм автомобіля та інспектором з паркування.

Відповідне відео виставили очевидці у спільноті "Київ Оперативний".

Судячи з відео, інспектори вже зібралися евакуювати авто, як вийшов чоловік і погрожуючи довгою палицею став вимагати їхні документи.

"Інспектори з паркування приїхали на Івана Франка проводити евакуацію автомобілів, які стоять з порушенням ПДР. Господар одного з авто вибіг на службовців з якою палицею", - йдеться в повідомленні.

Острожно, ненормативна лексика, 18+:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відсутність мізків і 2000 грн на штрафмайданчик. Результат на обличчя", "Ну, так, неприємно"," на машину "наколядував" а на паркомісце - жлоб. Грузи його на*...!", "то посох шаолінського монаха, опасная весчь", " повинен залишитися тільки один з нас!", "Шокером цього пана або газ.балончиком)", "вони не службовці, а співробітники приватної конторі", "і що цьому М з "веслом" за подібне далі ?.. Чергове медіа для постів - і все?",- писали в коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше У Києві водій BMW протаранив паркан і перегородив тротуар: "наробили вузьких в'їздів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві "герой" парковки заблокував дорогу транспорту: "городяни передають полум'яний Привіт"

Також «Знай.иа " писав, що Примусова евакуація: на вулицях Києва за водіями пропонують посилити контроль, що може змінитися