У Києві автохам зайняв місце для парковки, яке розраховане на людей із інвалідністю. Про це розповіли в спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Деяким ліньки пройти зайвих пару метрів від авто до входу у супермаркет. У чому прикол снідати на місці для інвалідів? Київ, Героїв Дніпра», - написав автор посту.

Однак не всі погодилися з тим, що він чинить правильно.

«Ну насправді з відео не видно, що місце для інвалідів. (Для уникнення подальших криків, скажу, що намальований на сусідньому місці знак, розповсюджується лише на те місце, а не на всю парковку)», - зазначає один із коментаторів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Цікаво, а в метро автор відео теж ганяє пасажирів з місць, що підписані "Для інвалідів, осіб похилого віку та пасажирів з дітьми"? Інша річ, якби ці фоповці зайняли єдине вільне місце і нікого не пускали, але поряд є ще одне. Тобто гіпотетичний інвалід може поставити туди свою машину - нагальної потреби проганяти їх не було. Ну, стали хлопці спокійно поїсти і відразу звільнили місце, коли їх попросили. В чому проблема? Дії автора нагадують прислів’я - з брудною водою і дитину вилили», - підтримує його інший.

"Сам ти інвалід". Скільки болю і образи в набухших очах! Як тяжко і горісно він це промовив! Немов з комом у горлі. Оце трагедія, куди там Хатіко!», - зазначають інші.

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.