У київському метро на Гідропарку помітили чоловіка в протигазі.

Відповідну фотографію опублікувала Ната Камбарова на своїй сторінці у Фейсбуці, передає УНІАН.

На фото можна розгледіти чоловіка, який знає толк в моді епохи пандемії. Киянин сидить у вагоні метро в протигазі і кепці "хуліганці", яка відмінно вписується в загальний образ пасажира, створюючи такий собі "Київпанк лук-2021".

фото: Ната Камбарова / Facebook
фото: Ната Камбарова / Facebook

Інші пасажири як ні в чому не бувало дивляться у вікно або в мобільний телефон, навіть не звертаючи уваги на незвичайного "модника" поруч.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Невідомий мужик, прости за використання твого фото без письмової згоди. Але все ж. На метро Гідропарк навіть захист від корони суворіше",- прокоментувала Ната.

Нагадаємо, в Києві вводять черговий локдаун з більш суворими обмеженнями. Нові правила почнуть діяти з півночі 20 березня і до 9 квітня включно.

Віталій Кличко зазначив, що ситуація із захворюваністю коронавірусом у столиці виходить з-під контролю. Зараз місця для підступних пацієнтів заповнені на 70%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко запанікував через новий удар ковіда в Києві: "Такого ще не було"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під вікнами Кличка запахло шинами, кияни на межі: "бізнес горить!"

Також «Знай.иа " писав, що Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковод: "Кому пандемія, а кому мама рідна"