Стало відомо про інцидент, який стався в столиці рано ранок на одній зі станцій метрополітену. Киянин поскаржився на проектувальників генерального плану столиці.

Таким чином повідомляється, що на станції метро Харківська в понеділок, 22 лютого весь ранок там Тиснява. Працює всього один вхід, а люди ледве заходять на станцію. На станції Славутич сісти в метро практично нереально.

Синя гілка перезавантажена, так де як і червона. Люди живуть там де дешевше, а роботу знаходять ближче до центру, і в найближчі десять років це навряд чи зміниться.

"Тому в проекті нового Генплану, незважаючи на шалену нову забудову між мостами Метро і Південним, хотілося б бачити нові швидкісні рейкові маршрути(але не такі дорогі, як метро): трамвай на Патона, новий трамвайний міст від Здолбунівської до телиці" - пише користувач Віталій Селік на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потрібно не малювати фантастичний промислово-діловий центр біля Троєщини, а продумати як швидко перевозити киян. При цьому насправді потрібно почати проектувати ділові центри в мікрорайонах, але мати при цьому чітке розуміння, як вони повинні виглядати, і які функції мати.

Нагадаємо, що під Києвом перевізники труїли і грабували беззахисних пасажирів - "нічого не пам'ятають".

Як повідомляв портал Знай, у Києві ловлять зловмисника, який краде деталі від ліфтів.

Також Знай писав, що на українку з маленьким сином ледь не спустили собак за "солов'їну": "Не дискримінація?".