Стало відомо про курйоз у київській підземці. На популярній станції метро почали встановлювати турнікети в годину пік.

Таким чином повідомляється, що кияни обурені вибором часу проведення робіт, так як вранці всі спізнюються на роботу, а через ремонт біля входу накопичилося сотні людей.

При цьому, не можна не відзначити, що в Україні досі карантинні обмеження через коронавірус, і статистика лише продовжує зростати.

На вході на станцію метро "Почайна" з самого ранку утворилася величезна черга на вході. Фотографії звідти почали з'являтися в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Нові турнікети, які нещодавно були встановлені на Почайні, просто" відмінно» виконують свою функцію - черга утворилася ще до входу в приміщення метро " - сказано в повідомленні на сторінці Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

Раніше на сторінці комунального підприємства "Київський метрополітен" повідомлялося, що з 13 по 16 березня Південний вестибюль станції не буде працювати, так як будуть міняти старі турнікети на більш сучасні.

Нагадаємо, раніше кияни в метро збилися в натовп, наплювати на карантин: "Маринуємося!" У Києві пасажири на станції метро "Контрактовій" влаштували бійку через турнікетів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни натовпами атакують станції метро в надії потрапити на роботу.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла".