Стало відомо про те, що в Києві зовсім скоро з'являться нові турнікети на ще одній станції. Любителів "халяви" більше не буде.

Таким чином, повідомляється, що ще одна станція Київського метрополітену обзаведеться новими сучасними турнікетами. Встановлять їх на»Героїв Дніпра".

Про це заявив директор комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Турнікети в київському метрополітені, фото: вільне джерело
Турнікети в київському метрополітені, фото: вільне джерело

Стара лінійка буде замінена на контрольно-пропускні пункти нового зразка. На цих турнікетах можна буде скористатися всіма сучасними способами оплати проїзду, зокрема: qr-квитком, Kyiv Smart Card, Карткою киянина, а також безконтактною банківською картою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цей вид пунктів є антивандальним, і вже давним-давно застосовується в метрополітені європейських країн.

Відзначимо, що подібні турнікети буде значно складніше перестрибнути "зайцям", оскільки вони вдвічі вище звичних старих пристроїв для обмеження проходу пасажирів в метро.

Коли встановлять на інших станціях метрополітену-поки що невідомо.

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал "Знай", у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, "Знай" писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.