У Києві в середу, 4 березня, слідом за мостами «втомилися» турнікети в метро. Про це повідомили в прес-службі столичної підземки.

Як повідомляється, збій в роботі турнікетів спостерігався в період з 12:00 до 13:00 – пасажири не могли оплатити проїзд за допомогою електронних карток, на терміналах АТ «Ощадбанк». Саме цей банк обслуговує столичні турнікети в метро.

Наголошується, що багато охочих скористатися послугами терміналів, отримували відмову за операціями. Чекати доводилося в середньому близько 10 хвилин.

В процесинговому центрі збої пояснили проведенням технічних робіт на сервері.

Скрін, метро Києва

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«турнікети Не працювали на станції Дарниця (сторона вул. Бажова) з картками киянина ощадбанку о 9.30... обурило всіх поведінку співробітників, які не розуміли, що відбувається, або робили вигляд, що не знають і відсилали всіх в каси. Чергове бездіяльність адміністрації: ніякої інформації для пасажирів на місці скупчення людей, ніякої інформації над турнікетами, де яка форма проходження (QRбилет, жетон, картку киянина тощо). Прохання відповідальних за PR метрополітену спробувати потрапити до турнікетів і пройти його в години пік. Для розуміння проблеми», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, раніше У київському метро чоловік "пірнув" під поїзд, очевидці скрикнули - чим закінчився кошмар

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київ через коронавірус одягається в протигази - все почнеться в метро, тривожні кадри

"Знай.uа" писав, що У Харкові копа, який відкрив стрілянину в метро, відправили в дивне місце, і це - не в'язниця