На Херсонщині, в селі Щасливе, 13 березня поховали маленьку жертву звірячого вбивства - семирічну Марійку Борисову. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Як відомо, зниклу безвісти дитину знайшли мертвою в поліетиленовому мішку після чотирьох днів розшуків. Як зникла дівчинка, ніхто не помітив, навіть її 10-річний брат, із яким вони разом гуляли.

За попередніми висновками експертизи, дівчинку вбили того ж дня, коли вона зникла. Вбивця десь ховав труп, а потім підкинув його у закинутий сарай.

Правоохоронці впевнені, що вбивця – хтось із місцевих мешканців, можливо, навіть з родичів жертви. Під особливою підозрою – батько дитини, її хрещений та чоловік, якому належить покинутий сарай, де знайшли тіло.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Місцеві мешканці нажахані та не випускають своїх дітей з дому, адже той, хто задушив Марійку і познущався над нею, може виявитися сусідом чи хорошим знайомим. Поки вбивця залишається на волі, село Щасливе житиме в постійному страху за своїх рідних.

Нагадаємо, що убивство 7-річної Марійки Борисової обростає подробицями: "Бігла до батька, щоб дав трохи грошей".

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині розшукують небезпечного злочинця: вбивав наших хлопців у " ЛНР"

Також, "Знай.uа" писав, що юна киянка переплутала таксі і стала жертвою лютих ґвалтівників