Зникнення семирічної Марії Борисової, труп якої виявили в покинутій будівлі в селі Щасливе Херсонської області, ніхто спочатку не помітив. Про це розповіли у виданні Obozrevatel.

Як розповідають місцеві мешканці, того дня дитина гралася разом із іншими дітьми на вулиці, неподалік від свого будинку. Із нею був її старший брат. Діти розпалили вогнище і пекли в ньому картоплю.

У якийсь момент дівчинка відбігла від компанії, щоб на зупинці громадського транспорту зустріти батька. Батьки Марійки були розлучені, проте чоловік, який живе на іншому кінці села, продовжував відвідувати дітей. Він давав їм трохи грошей на солодощі.

За словами інших дітей, Марійка того дня кілька разів навідувалася на зупинку, чекаючи на батька. Один раз вона навідалася додому, і знову побігла гуляти.

Лише пізно ввечері старший брат, повернувшись з прогулянки, запитав, де поділася сестра. Мати вирушила на пошуки, проте не знайшла дитину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Припускають, що дівчинка зникла приблизно о 17:30, а до поліції матір звернулася о 20:00.

Нагадаємо, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині розшукують небезпечного злочинця: вбивав наших хлопців у " ЛНР"

Також, "Знай.uа" писав, що юна киянка переплутала таксі і стала жертвою лютих ґвалтівників