У Києві розшукують жінку, яка нещодавно народила і може страждати на післяпологову депресію. Про це повідомили у спільноті dtp.kiev.ua.

Як зазначається, Кнішук Катерині 37 років. 8 лютого вона вийшла з дому на Райдужному масиві, й не повернулася. Востаннє її бачили 9 лютого близько 14:00 на вулиці Курнатовського, 15.

На момент зникнення була одягнена у зелені спортивні брюки, чорну балонову куртку, коричневі черевики. Повної статури, волосся чорного кольору до плечей.

При цьому уточняється, що жінка два тижні тому народила, і може страждати на післяпологову депресію. Зниклу розшукує її чоловік Сергій, який вже написав заяву до поліції.

Тих, кому щось відомо про місце перебування жінки, просять звертатися за тел. 0970828488 (телефон чоловіка).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Пошуком займаються рідні, близькі та волонтери, номери можуть бути різні. Схудла дуже на останніх термінах вагітності, а особливо після пологів. Найсвіжіша фото з двома дітками», - додають у коментарях.

Скрін, dtp.kiev.ua.
Скрін, dtp.kiev.ua.

«Депресняк накрив... Буває, коли дитина неспокійна», «Навіщо тоді народжувати, якщо з нервами непорядок. Кинути малюка і звалити, щоб себе бідненьку пожаліти. Це відмазка з приводу депресії», «Не судіть. Люди різні. З різною психічною організацією, по різному переносять стрес. І післяпологова депресія - страшна річ», - розходяться у думках кияни.

«Всі під Богом ходимо. А раптом Вас накриє… Вона не усвідомлює в такому стані що робить щось не так. У мене знайома в такому стані по рейках за місто вийшла, в поле... Добре, що побачили... Потім розповідала, що у неї одна думка була - просто йти вперед… Після цього випадку вони взяли няню дитині», - діляться власними історіями люди.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.