Популярна українська телеведуча Катерина Осадча привітала свого чоловіка, відомого українського актора і телеведучого Юрія Горбунова із важливою сімейною датою. Відповідний допис з’явився на її особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Катерина розмістила на сторінці власне фото із чоловіком – на знімку усміхнені Горбунов і Осадча позують в однакових капелюхах.

Ведуча залишила під знімком зворушливий підпис.

«Щаслива, що в цей день чотири роки тому сказала тобі «так». До «золотого весілля» ще далеко, але сьогодні наше «лляне весілля», і нехай буде ще безліч разів по чотири. Люблю тебе!», - написала зірка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Додамо, що лляним весіллям називають четверту річницю подружнього життя. Льняна тканина – символ міцності і достатку. На «льняну річницю» прийнято дарувати постільну білизну чи інший домашній текстиль.

«Вітаємо вас, Катюшо і Юрію», «Бережіть своє щастя, чудова пара!» - бажають закоханому зірковому подружжю їхні фанати.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу: "Головне не задушити".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов на відпочинку з Катею Осадчою показав біль усіх чоловіків одним кадром: "Я на хвилинку".