У Києві співробітники поліції запобігли спробі суїциду - чоловік хотів зістрибнути з вікна 8-го поверху.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Києві.

Повідомляється, що інцидент стався в одному з будинків на вулиці Василя Порика в Подільському районі столиці. У поліцію повідомили, що в квартирі на 8-му поверсі сталася сварка між подружжям, на що відразу ж зреагувала патрульна поліція і мобільна група реагування протидії домашньому насильству.

На місці правоохоронці з'ясували, що чоловік погрожував своїй дружині і дочці фізичною розправою в ході сварки. Після погроз дівчата покинули квартиру, а коли спробували повернутися назад, чоловік не впустив їх, закривши вхідні двері.

Коли поліції вдалося пробратися в квартиру, то вони побачили, що чоловік стояв на балконі 8-го поверху і погрожував стрибнути вниз.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Колеги мене попередили про те, що бешкетник негативно налаштований до працівників поліції, а потім я прийняв рішення переодягнутися в цивільний одяг і налагодити з ним контакт. Ми спілкувалися протягом двадцяти хвилин наодинці, після чого мені вдалося умовити чоловіка злізти з балкона і не наражати себе на небезпеку", - розповів начальник сектора ювенальної превенції Подільського УП Костянтин Кузьмін.

Після порятунку порушник був доставлений в місцеве відділення поліції, де з ним провели профілактичну бесіду і склали протокол за адміністративне правопорушення згідно статті 173-2 (вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Нагадаємо, що під Києвом хлопчик роздягнувся на балконі і викинувся з вікна.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом, у місті Бориспіль, чоловік вчинив самогубство посеред супермаркету.

Також Знай.иа писав, що страшне вбивство сталося в Одесі в будинку, розташованому на проспекті Небесної Сотні.