Стало відомо про те, що в Києві на Оболоні знайшли дитину. Він лежав під дверима.

Таким чином, повідомляється, що в Оболонському районі міста Київ, в середу, 30 грудня, жінка виявила на порозі своєї квартири немовля. Про це розповіли на сторінці Центру екстреної медичної допомоги.

Підкидьок був екстрено госпіталізований в Національну дитячу лікарню "Охматдит".

Автомобіль швидкої допомоги, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Автомобіль швидкої допомоги, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
У Києві на Оболоні під дверима квартири виявили маленьку дитину, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як він там опинився, і чому саме під дверима цієї квартири він опинився-невідомо. Це належить з'ясувати співробітника правоохоронних органів.

Кінець року видався досить епічним.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".