У київській багатоповерхівці комунальники проявили креатив-провалені бетонні плити засипали піском і поставили ялинку.

Про подробиці події розповідає видання "Факт".

Повідомляється, що інцидент стався в 14-поверховому будинку в одному з районів столиці. Деякий час тому в під'їзді на першому поверсі провалилися бетонні плити в двох місцях – на їх місці утворилися провали. Прибулі комунальники вирішили підійти до проблеми креативно – ями вони накрили дошками, а на одну з них навіть поставили ялинку.

З часом питання вирішилося більш "капітально" - співробітники комунальної служби засипали провали піском. Однак, жителі сильно обурені, оскільки бояться появи нових провалів і вимагають ґрунтовного ремонту.

Провал / скріншот з відео
Провал / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Провал / скріншот з відео
Провал / скріншот з відео

У керуючій службі в той же час заявили, що загрози обвалу будинку немає, а провалитися плити могли через спочатку неправильної побудови будинку. Поки капітально відремонтувати під'їзд не вийде, адже бюджету на це немає, а комунальні платежі не покривають подібні роботи.

"Плюсова температура — щоб можна було виконувати роботи і зробити, забетонувати цю прірву. Зараз воно засипане, воно утрамбується, додасться щебінь і зробиться бетонна стяжка," - розповів головний інженер керуючої компанії з обслуговування будинку Олексій Згурський.

Сьогодні в Києві вже плюсова температура і мешканці будинку з нетерпінням чекають, коли комунальники виконають свою обіцянку.

Провал засипали піском / скріншот з відео
Провал засипали піском / скріншот з відео

Нагадаємо, що у Києві відчайдушний молодий чоловік відправився кататися по озеру на мопеді.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві затримали чоловіка, який прогулювався по урядовому кварталу зі зброєю.

Також Знай.иа писав, що у Києві розгорілася справжня любовна драма з кровопролиттям.