У Києві чергова злива перетворила під'їзд житлового будинку на філію Ніагарського водоспаду – потоки дощової води заливають стіни і сходи приміщення. Відповідне відео опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Друзі, допоможіть! Як правильно вирішити проблему? Це Київ, Отто Шмідта, 26б, третій під'їзд. Вже просто втомилися писати в 1551, в ЖЕК, депутатам, в адміністрацію... Ніхто з вищезазначених проблему вирішувати не береться", – пише автор повідомлення-мешканець багатостраждального будинку.

Друзья, помогите! Как правильно решить проблему? Это Киев, Отто Шмидта, 26Б, 3й подъезд. Уже просто устали писать в 1551, в ЖЕК, депутатам, администрацию... Никто из вышеупомянутых проблему решать не берётся.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 25 augustus 2020

"Якщо ви платите комунальні - значить, вас все влаштовує», «Перекрийте дах, зазвичай все так і роблять. Чекати будете довго", "Відремонтувати за свій рахунок, а чеки віднести в свій ЖЕК, в рахунок оплати за квартплату - було вже таке», - радять засмученому киянину інші городяни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Скоро проводку замкне... і когось яаак е..ет", "Берете і робите самі! Тільки так, братику, тільки так!",- додають інші.

"Проблема буде вирішена в найближчі терміни. Ваша вулиця буде перейменована в більш патріотичну. Не Дякуйте", " це неправда. У нас найкращий мер. Ви про що?", "Підпали будинок, а краще ЖЕК", - з сарказмом радять треті.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Під Києвом з розмахом відсвяткують День Хрещення Русі

Портал " Знай.ua " писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"