Стало відомо про те, що в Києві близько сотні труб опалення та гарячої води не витримали навантаження в морози.

Таким чином, повідомляється, що за кілька днів сильних морозів у столиці аварійні бригади «Київтеплоенерго"усунули близько 94 пошкоджень на мережах опалення та гарячого водопостачання.

Про це стало відомо завдяки повідомленню комунального підприємства «Київтеплоенерго».

У всіх районах столиці чергують 35 аварійних бригад, працюють вони в посиленому режимі

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент в зоні обслуговування знаходиться 9500 багатоповерхових будівель, і всі вони забезпечені теплом за крайні три доби було усунуто 94 пошкодження.

Через негоду всі роботи проводять в стислі терміни, для того, щоб не допустити замерзання води в трубах.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.