У Києві виявили тіло чоловіка, який кілька днів тому зник безвісти – він був убитий з вогнепальної зброї.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що кілька днів тому почалися пошуки киянина, який виїхав з дому в особистих справах і не повернувся. У процесі активних пошуків чоловіка, поліції вдалося вийти на слід і виявити його автомобіль під Києвом за селом Любимівці в лісосмузі. Поруч з автомобілем виявили і тіло зниклого.

На тілі було видно ознаки насильницької смерті-чоловіка застрелили з вогнепальної зброї і кинули вмирати в лісі.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 27-річний житель села Любимівка. Спочатку він заперечував свою причетність до події, проте пізніше зізнався.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чоловік розповів, що заборгував загиблому велику суму грошей і боявся погроз на свою адресу і на адресу своєї сім'ї. Тоді він вирішив піти" на випередження " – взяв обріз і призначив зустріч кредитору в лісосмузі за селом. Там він його і застрелив. Щоб тіло не знайшли, підозрюваний відтягнув його подалі від дороги, однак це його не врятувало.

Зловмисник був затриманий в порядку статті 208 КПК України і на даний момент знаходиться в ізоляторі тимчасового затримання. За фактом події відкрито кримінальне провадження-підозрюваному інкримінують статтю 115 (умисне вбивство) КК України.

Автомобіль в лісі / фото : ГУНП
Автомобіль в лісі / фото : ГУНП

Тіло вбитого / фото : ГУНП
Тіло вбитого / фото : ГУНП

Нагадаємо, що у Києві пасажир підземки впав прямо на рейки і дивом залишився живий.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Сумщині правоохоронці затримали чоловіка, який після Інтернет-знайомства викрав жінку.

Також Знай.иа писав, що на Київщині правоохоронці затримали лже-поліцейських, які викрадали людей і вимагали гроші.