У Києві мотоцикліст вкрав у перехожої жінки сумку і тут же потрапив у ДТП.

Як повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас", жінка йшла додому, коли повз неї проїхав чоловік на мотоциклі. Несподівано він вихопив з рук жінки сумку і спробував сховатися, але буквально через пару секунд врізався в Chevrolet, припаркований неподалік.

Патрульна поліція, яка приїхала на виклик, врятувала нахабного злодія від обурених перехожих. Очевидці крадіжки були готові лінчувати горе-байкера на місці. Дуже ймовірно, що сам мотоцикліст перебував під впливом наркотиків. Щоправда, красти вони йому не дуже заважали: в сумці у чоловіка виявили кілька гаманців і мобільних телефонів.

Раньше у Києві група мотоциклістів побила перехожого. Один з обурених пішоходів замахнувся на байкера пакетом. На другому ролику видно, чо цей же чоловік вже лежить на землі, а за нього заступається жінка і штовхає колеса мотоциклів. Втім, "господарям життя" все одно. На крики і зауваження вони не реагували, відтягли побитого чоловіка подалі від дороги і поїхали геть.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.

Також Знай.uа писав, що на трасі під Лубнами перекинулася фура зі свинячими тушами, яка прямувала до Львова.