У Києві зоозахисники врятували двох маленьких їжаків, які опинилися на вулиці в розпал морозів.

Детальніше про це розповідається на Facebook-сторінці волонтерів "Kyiv Animal Rescue Group".

У Києві небайдужі перехожі виявили двох маленьких їжат посеред Чоколівського бульвару. Вони не розгубилися і відразу ж звернулися до зоозахисників з Kyiv Animal Rescue Group, щоб ті врятували тварин від лютих морозів.

Волонтери оперативно прибули на місце і забрали малюків під свою опіку. Після зігріву їжаки вирушили зимувати до однієї з волонтерок команди порятунку.

Їжачок / фото: Facebook
Їжачок / фото: Facebook

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зоозахисники зазначили, що їжакам дуже пощастило зустріти небайдужих киян, оскільки ці тварини просто не виживають в зимові морози. В цей час Ссавці повинні впадати в сплячку, проте чому з цими представниками так не сталося – невідомо.

Волонтери зазначили, що якщо хтось помітить на вулиці їжаків, необхідно терміново звернутися до них, щоб встигнути врятувати тварин.

Нагадаємо, що під Києвом небайдужі люди рятували пса, якого горе-господар вивіз помирати в поле. Собаку прив'язали в сараї, а через хворих лапок тварина не могла навіть лягти поспати.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві врятували домашнього пса, який під час прогулянки провалився під лід. Рятувальники пробралися через крихкий лід і врятували тварину.

Також Знай.иа писав, що на Київщині просять врятувати лебедів, які залишилися зимувати на озері. Місцеві жителі турбуються через це, адже днями значно знизилася температура і птахи можуть просто замерзнути.